Jdi na obsah Jdi na menu

VOJTO BARBORÍK JE ZPÁTKY! PODEPSAL NOVÉ SMLOUVY

1642686207034.jpg

 

Vojto vstává z popela a opět vstupuje do Ringu!

Vojto Barborík, hrdina ze záříjového nového Zápasu století OKTAGON MMA proti Ivanovi Buchingerovi, vstupuje opět do ringu. Ne však do jednoho, ale rovnou do třech! Vojto podepsal novou smlouvu s Oktagonem, polskou organizací KSW a vstupuje i do úplně nového nového ringu – betRingu

„Verím si. Oddýchol som si, dal sa dokopy a tvrdo trénujem, aby som sa vydal na ďalšiu cestu víťaza. Som veľmi rád, že bude pri mne stáť, nový silný partner a spolu pôjdeme hore,“ řekl Vojto Barborík.

Nová, dravá sázková společnost betRing bude při Vojtovi pevně stát v nejbližších letech.

„Vojto je rodený víťaz, ktorý prijíma veľké výzvy. Presne ako betRing, ktorý vstúpil na extrémne tvrdý slovenský stávkový trh. Vojto je navyše iný ako väčšina ostatných MMA bojovníkov – je skromný a miesto veľkých rečí na sebe tvrdo maká a zlepšuje sa. Naše srdcia si získal ihneď, epický Zápas storočia v Oktagone proti Ivanovi Buchingerovi nás len utvrdil v našom rozhodnutí kráčať s ním na ceste za titulmi. Vojto je prichádzajúci šampión. Presne ako betRing,“ řekl Miroslav Baranec, CEO betRing.sk.
 

Nejbližší dva roky se tak na Vojta mohou těšit fanoušci na Slovensku, v Čechách a Polsku. Koncem března přijde jeho velký návrat do Oktagonu! Bude jednou z hlavních tváří turnaje Oktagon Prime 5, který se uskuteční v X-BIONIC Sphere v Šamoríně. Vojto by měl v průběhu dvou nejbližších let vstoupit do nejostřeji sledované klece na Slovensku a v Čechách celkem 5-krát, a to s jasným cílem: „Chcem sa stať šampiónom!“ potvrzuje nejvyšší cíle. Polští fanoušci MMA ho uvidí dohromady na třech KSW eventech.

FOTO: IG VOJTO BARBORÍK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář