Jdi na obsah Jdi na menu

VYJÁDŘENÍ RADKA ROUŠALA A ONDŘEJE NOVOTNÉHO

1640869137343.jpg

 

Radek Roušal se měl představit na turnaji OKTAGON 30 podle pravidel Underground. Kvůli svému tetování (na pravé ruce podobizna Adolfa Hitlera), byl z turnaje stažen.

"Radka Roušala stahujeme z turnaje. O tetování jsme nevěděli a až teď jsme s hrůzou zjistili, co si ze své mládenecké nerozvážnosti nechal vytetovat. On se od svého tetování distancuje, ale v tuhle chvíli to není dost. V organizaci OKTAGON by neměl být nikdo s takovým tetováním ani vyfocený, natož aby u nás startoval. Všem se omlouváme, ale za téhle situace u nás Radek Roušal nemůže startovat," řekl pro redakci eXtra.cz spolumajitel organizace Ondřej Novotný.

oktagon_deutschland-16408694195891.jpg

 

"Rád bych se touhle formou vyjádřil k mému zrušenému zápasu, který se měl odehrát dnes v noci na akci OKTAGON 30. Důvod proč byl můj fight zrušen, asi všichni znáte, bylo to mé "politicky nekorektní" tetování. Ne každý má v životě to štěstí, že může vyrůstat v klidné a bezpečné čtvrti obklopen láskou a blahobytem. Vyrůstal a dospíval jsem na Bratislavské a kdo zná Brno, tak asi ví, jak to tam funguje "nedáš - dostaneš". Kdo v takovém prostředí nevyrůstal, tak to asi jen težko pochopí. Nebudu se teď vymlouvat na mladickou nerozvážnost, taková byla doba a já si vybral, jak jsem si vybral. Život mě ale naučil, že svět není černobílý a tetování mi právě připomíná, čím vším jsem si v životě prošel, to dobré, ale i to špatné. A byl to právě sport, který mi pomohl se změnit a pokud má být mé tetování překážka v tom, abych mohl pokračovat, tak se dle toho i zařídím. Děkuji všem za pozitivní zprávy! Moc si toho vážím! Pokračujeme!" napsal na svém instagramu Radek Roušal.

Dodal, že se chtěl k celé věci vyjádřit během turnaje OKTAGON 30, avšak to mu nakonec nebude umožněno.

ZDROJ: EXTRA.CZ

FOTO: IG OKTAGON MMA