Jdi na obsah Jdi na menu

VÝSLEDKY OFICIÁLNÍHO VÁŽENÍ RFA 11

1686313415403.jpg

Už zítra nás čeká turnaj RFA 11, na kterém poznáme dva nové šampiony organizace. K Václavovi Sivákovi, který drží titul pod pravidly K1, se přidá nový MMA šampion i držitel titulu pod Real Fight pravidly.

Všichni účastníci neměli s váhou výraznější problémy až na Eldora Kurbonboeva, který musel jít do nemocnice. Dominik Toporcer je tedy aktuálně bez soupeře a jeho start v Bratislavě se promotéři snaží zachránit na poslední chvíli. RFA 11 se uskuteční již zítra v bratislavském Domě Sportu a poslední lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Titulové zápasy tentokrát mimo ohrožení

Poslední turnaj RFA 10 v Havířově provázely velké problémy rakousko-čečenského vyzyvatele Ruslana Tokhtarova, který převážil v titulovém zápase celé dva kilogramy. Do posledních chvil před začátkem galavečera nebylo jisté, zda se zápas vůbec uskuteční, ale Tokhtarov nakonec splnil Sivákovy podmínky a s českým Bad Boyem nakonec předvedl velmi atraktivní souboj.

Nic podobného jako na RFA 10 nyní v hlavních zápasech večera nehrozí. Všichni čtyři bojovníci, kteří zabojují o titul, bez vážnějších potíží splnili váhový limit. Karta RFA 11 tedy na poslední chvíli přišla jen o zápas Toporcera s Kurbonboevem.

Výsledky vážení

Jakub Benko – 80,9 kg

Joilton Lutterbach – 81 kg

Dominik Humburger – 83,9 kg

Robert Maciejowski – 83,9 kg

Michal Duba – 77,5 kg

Adam Jakubík – 77,4 kg

Gergely Csibi – 69,9 kg

Matěj Val – 69,7 kg

Martin Horínek – 77,1 kg

Jan Veselík – 77,4 kg

Dominik Toporcer – 61,4 kg, hledá se náhradní soupeř

Eldor Kurbonboev – nedostavil se na váhu, aktuálne leží v nemocnici

Marian Jakubík – 70,5 kg

David Tiep – 69,5 kg

Ykos Ibragimov – 70,2 kg

Mário Dinh – 69,3 kg

FOTO: RFA