Jdi na obsah Jdi na menu

Z FARMY ROVNOU DO RFA

1719949647935.jpg

Tisková zpráva RFA I Účastnice reality show Dagmar Kubinová je na půdě bojových umění poměrně neznámé jméno. Přestože ráda prezentuje svůj výlučně pozitivní vztah k bojovým uměním, na velkých akcích jsme ji dosud nikdy zápasit neviděli. To se však nyní změní, protože se česká kráska s organizací Real Fight Arena dohodla na vzájemné spolupráci.

v_79vfvw.jpeg

Stejný případ jako Nadya Dridi?

Svět bojových umění se mění a domácí scéna obzvláště. Stává se stále častěji, že celebrity a lidé, pro které nejsou bojové sporty primárním zdrojem příjmu, zápasí na galavečerech spolu s profi bojovníky. Něco takového už zažila i influencerka Nadya Dridi, která v organizaci IAF i RFA dokázala, že nemá sebemenší problém zdolávat aktivní bojovnice i mimo celebritní kruhy.

Dridi se na IAF 11: Noc válečníků předvedla v úžasném světle a soupeřka Magdaléna Jakubová prakticky neměla nárok a o moc llépe nedopadla na RFA x IAF: Warm Up ani Sarah Lepiešová. Obě soupeřky zdolala na body a dokázala, že s poctivým a tvrdým
tréninkem dokáže konkurovat i aktivním bojovnicím.

Pod vedením Tomiho Kida poprvé v RFA

Kubinová byla účastnicí 14. série reality show Farma, během níž si dokázala vybudovat velkou fanouškovskou základnu. Živí se jako osobní trenérka, věnuje se zdravému životnímu stylu, cvičení a tentokrát si to zkusí i sama v boxerském ringu. V jedné z nejprestižnějších organizací československé scény RFA absolvuje svoji premiéru.

Na zápas se připravuje v Akademii Tomiho KIDa v Matúškově, kde jí nejslavnější slovenský boxer pomáhá připravovat se na novou životní kapitolu. RFA zatím nezveřejnila, koho Kubinová vyzve pod pravidly boxu, ale s největší pravděpodobností půjde o  soupeřku, která má v rámci bojových umění podobné zkušenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený