Jdi na obsah Jdi na menu

ZAJÍMAVÁ MINULOST UCHAZEČE O TITUL

1685805428149.jpg

O historicky první MMA titul organizace RFA se ve střední váze poperou srbský samuraj Nenad Avramović a bývalý profesionální voják Dominik Humburger. Před jejich vzájemným měřením sil na RFA 11 vyplula na povrch zajímavá skutečnost.

Svého času musel žít mimo Evropu, do které měl jistou dobu zákaz cestování. V současnosti už je tento problém vyřešen a Avramovićovi nic nebrání v tom, aby se 10. června postavil proti Humburgerovi v boji o titul střední váhy. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Soukromá záležitost

Avramović potvrdil, že měl opravdu zákaz cestování do Evropy, ale zároveň odmítl podat jakékoli konkrétní informace o tom, jaké důvody na to měli příslušné úřady. „Soukromá záležitost,“ stručně okomentoval v jiných případech výmluvný a pokaždé přívětivý bojovník. Jaký byl tedy pravý důvod jeho zákazu cestování na starý kontinent, zřejmě navždy zůstane záhadou.

Plné soustředění na nejbližší cíl

Aktuálně účastníkům RFA 11 vrcholí příprava na jejich nejbližší zápas a bojovníci se trápí se shazováním do příslušných váhových kategorií. Nenad Avramović má momentálně před sebou jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry a v titulovém zápase se představí podruhé. V prvním případě byl úspěšný, když se mu podařilo ukončit soupeře ve 3. kole.

O něco podobného se pokusí i tentokrát proti Dominikovi Humburgerovi, který dosud nepoznal přemožitele. Jejich vzájemný duel slibuje střet stylů, ve kterém se Humburger bude snažit držet zápas co nejdéle na nohou, zatímco od Avramoviće se očekává expresní takedown a kontrola na zemi.

Oba se dostali k titulové šanci skrze dvě vítězství v rámci střední váhy RFA. Humburger ukončil na TKO Ibrayeva i Ďatelinku, Avramović zase Ďatelinku uškrtil a později odkontroloval na body Davida Hoška. Předzápasové předpoklady sice hovoří ve prospěch českého bojovníka, ale do značné míry je to ovlivněno tím, že Humburger je mezi profesionály stále neporažený. Zda to tak zůstane i po RFA 11, zjistíme již 10. června. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

csnszp1qzhk.jpg

ZDROJ: Tisková zpráva RFA