Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPAS ROKU? LESÁK VS. SZAJKO

1659369408990.jpg

Postojové disciplíny nabírají na popularitě. Napomáhají k tomu bez pochyb i malé rukavice, které dělají z těchto zápasů atraktivní "podívanou". Zejména, když se proti sobě postaví elitní bojovníci se zkušenostmi z těch nejlepších mezinárodních lig.

V sobotu nás na GMC 28 v Rozvadově čeká setkání dvou mohykánů domácí postojové scény. Za Slovensko nastoupí do modrého rohu Ján Szajko, který žije v Německu, kde vede svůj klub. Na kontě má více než 50 startů, několik je právě v těch nejprestižnějších turnajích po světě. Nejednou čelil světové špičce, kde dokázal často vybojovat cennou výhru. Jeho bilance 46 výher, 2 remízy a jen 9 porážek mluví za vše.

cc75ttrotdn.jpg

Domácí půdu bude bránit Luboš Lesák, který nahlédl už i do MMA pravidel, kde se představil například i v KSW. No nejbližší jsou mu pravidla v K1 a Muay Thai. V České republice se v nich stal 4krát mistrem a přidal k tomu i světový titul šampiona WKU. Bilance s 26 výhrami, 1 remízou a jen jednou jedinou porážkou ukazuje, jakou kvalitu uvidíme v zápase těchto dvou postojářských es.

Turnaj můžete sledovat 6.8. na platformě www.realsport.tv.

FOTO: IG GERMAN MMA CHAMPIONSHIP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář