Jdi na obsah Jdi na menu

ZDENĚK POLÍVKA REAGUJE NA TĚSNOU PROHRU S PIRÁTEM

Zdeněk Polívka se v sobotu večer utkal na turnaji OKTAGON 36 ve Frankfurtu se Slovákem Samuelem Krištofičem. Polívka sice s Pirátem svedl velmi vyrovnanou bitvu, ale nakonec prohrál na body.

"Tak včerejší zápas ve Frankfurtu úplně bohužel nevyšel podle představ a prohrávám po 3 kolech těsně na body. Těsná prohra vždy zamrzí, stačilo kousek. Ale více mě mrzí, že jsme neudělali zápas, který fanoušci od nás očekávali. Taktika byla boxovat, tlačit, vyvíjet tlak. V přestřelkách jsem se cítil dobře, ale zbytečně jsem přistoupil na soupeřovu hru a svazoval se s ním. Samuel měl včera klec šikovnější a nadřenější a tím přesvědčil rozhodčí o jeho výhře. Byla to pro mě čest, dát si s tebou do huby (když jsme tedy byli mimo pletivo). Gratuluji Pirátovi a přeji mu vše dobré do budoucna," napsal Zdeněk Polívka na svém instagramu.

cjypi4ymtcz.jpg

"Ujistil jsem se, že mám na tuto úroveň porovnávat se s takto zkušenými borci, ale musím se nad sebou hodně zamyslet. Odpustit si nesmyslné chyby anebo zkrátka ještě dozrát. Holt nebudu mít všechno hned, když já chci a rozhodně ne zadarmo. Takže sklonit hlavu a co nejdřív znovu na tréninku a pokračuji ve fight-life. Miluji to a děkuji všem kteří mi na té cestě drží pěsti. I když je to stále trapné říkat to klišé, ale věřím, že mě to zase posune a vrátím se brzy," dodal GAMEOVER.

ZDROJ: IG ZDEŇKA POLÍVKY

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář