Jdi na obsah Jdi na menu

JDE ZASTUPOVAT LEA BRICHTU! NEBOJÍ SE TLAKU OKTAGONU?

1636976347446.jpg

Od první tiskové konference nové organizace RFA je na domácí scéně nejčastěji skloňované jméno Leo Brichta. Včera Leo oznámil, že vyjednává s novým manažerským týmem. My Vám dnes exkluzivně přinášíme rozhovor s úspěšnou manažerkou Ninou Sedlákovou, která zastupuje nejen Gábora Borárose, ale prakticky celý OFA tým, Tomáše Deáka, Sebastiána Fapša, Igora Daniše, Jakuba Kadáše, Vaška Mikuláška, Jaroslava Pokorného, Miloše Petráška a mnoho dalších, ale nově i Lea Brichtu!

Naše první otázka je - jdete zastupovat Lea Brichtu, nebojíte se tlaku z OKTAGONU?

Ne, protože s OKTAGONEM máme profesionální vztahy. Každý bojovník má nárok na nestranný management a já budu čestně bojovat za práva bojovníka a věřím, že se dopracujeme k dohodě.

Jak to celé začalo? Myslím Vaše spolupráce?

Volal mi jeho trenér, se kterým se známe, jestli je možné Leovi zabezpečit management. Setkali jsme se, dohodli se a teď už je jenom na mě, jak zachráním celou situaci.

Poslední dobou se stále více ukazuje důležitost managementu pro bojovníky. Je to případ i Lea?

Jsem trošku zmatená. Vlastně kdo byl jeho management? Já vůbec nechci posuzovat práci svých českých kolegů. Jsou tu roky od vzniku MMA, mají jiné zvyky. Já jsem trošku jiný manažer. Nejsem agentura, to mě uráží. Jsem manažer - kamarád. Zároveň ale ve velké profesionalitě umím chlapcům vybojovat co nejlepší podmínky.

img_20211115_152947.jpg

Jak vnímáte RFA Vy?

Podívejte, jestli je to komunikace s RFA, OKTAGONEM, ACA anebo KSW, já nejsem na žádné straně. Já jsem na straně bojovníka. Nikdy nemůže jít bojovník pod tlak. Tohle vše musí udělat manažer. Vždyť ve světě je běžné, že první se vždy topí manažer (smích). Leo se mnou dostane spolupráci, aby se mohl věnovat tomu co miluje, tedy MMA. Já se budu věnovat svojí práci a zjednoduším mu cestu. Já mám chlapce v OKTAGONU a jsou tam spokojeni. Taktéž mám chlapce v ACA i v RFA. Takový je trh a my manažeři jsme v podstatě povinni bojovníkům zabezpečit jejich požadavky. Jestli půjdu pod tlak anebo ne, je to moje práce.

Nebojíte se, že si nějak narušíte vztahy s OKTAGONEM?

Nemyslím si. Jsou to profesionálně nastavení byznysmeni. Jistě si teď nebudeme odřezávat hlavy (smích). I když věřím, že takový manažer, co má takhle nastavený pohled na věc, není úplně oblíbená postava u žádné protistrany. A není to poprvé, co jdu urovnávat konflikt.

A co RFA?

Já budu přísná i na RFA, ale zatím mi vždy vyšli vstříc. Budu přísná i na OKTAGON, který mi také vždy vyšel vstříc. Vlastně když tak přemýšlím, asi mě má každý rád (smích). Držím palce každému novému projektu, je to podle mě úplně normální věc. (mg) 

FOTO: IG NINA SEDLÁKOVÁ, REAL FIGHT ARENA