Jdi na obsah Jdi na menu

MANAŽERUJE JEDNO SLAVNÉ JMÉNO ZA DRUHÝM, NEJNOVĚJI MILOŠE PETRÁŠKA

img_20211105_122614_296.jpg

Na Československé MMA scéně se stále více zmiňuje její jméno. Nina Sedláková totiž manažeruje jedno slavné jméno za druhým, nejnověji i oblíbeného českého bojovníka Miloše Petráška.

Začínáme sledovat, že stále více bojovníků domácí MMA scény přechází pod Vaše "křídla". Minulý týden to byl Jaroslav Pokorný a teď nově i Miloš Petrášek. Jaká je s Melounem dohoda?

Jak už jsem vzpomínala, chlapci potřebují mít marketing i management. Já nejsem manažer na zápas, tím zůstává jeho hlavní trenér. Já jsem manažer na obchod, management a celkově o to "pohodlí" okolo. Jarda mi domluvil setkání a hned jsme se dohodli. Miloš je velké jméno v Čechách, ale i na Slovensku.

Získáváte celkem zajímavou pozici na Českém trhu?

To doufám (smích). Taky je doufám jasné, že Milošem nekončím. Líbí se mi jména, která zastupuji. Jsem o nich přesvědčená. Jěště vedu jednání se čtyřmi silnými jmény bojové scény.

nina_via_offi-1636106946411.jpg

Není úplně běžné spojení žena a MMA. Proč právě MMA?

Ne? Tak to si budou muset muži, myslím ostatní manažeři, rychle zvyknout (smích). MMA je krásný sport. Chlapci jsou úžasní, mají krásné příběhy za sebou. Pro mě jsou to takové čisté duše. Ať už je to příběh slovenského fenoménu Ilji Škondriče anebo top bojovníka Tomáše Deáka. Také ať si kdo říká, co chce, Gábor byl, je a bude ikona. Těší mě i úspěch mých thaiboxerů, mé hvězdy Sebastiana Fapša a stálice Marka Bartla. Teď i legendy Jaroslava Pokorného, Vaška Mikuláška, na kterého nedám dopustit a Miloše, který toho má velmi mnoho před sebou. Vlastně mě těší každé jméno. Já si s každým sedím jak po profesionální, tak i lidské stránce. Myslím totiž na jejich a ne na své cíle. Zachovávám loajalitu.

Nebojíte se, že budete méně oblíbená u organizací anebo u jiných manažerů?

A mám se bát (smích)? Já vycházím dobře s každým. Myslím, že s OKTAGONEM, ale i s ostatními mám výborné vztahy. A svých kolegů manažerů si já velmi vážím. Každý máme svoji cestu, své cíle. Hlavně, aby mě měli rádi moji chlapci a respektovali jsme se. To je důležité, být jeden tým.

Miloši, kdy Vás fanoušci zase uvidí v zápase a jak probíhá příprava?

Příprava ještě nezačala, protože jsem se poranil. Pracuji na rehabilitacích a snad už brzo začnu s pořádným tréninkem. 

Jak jste se seznámil s Ninou?

Jarda Pokorný nás seznámil. Říkal mi, že se mu Nina stará o věci okolo marketingu a že je v tom moc dobrá. Za jeden den mi dokázala sehnat spolupráce, které jsem si nebyl schopný sehnat za celou dobu fungování. Takže nekecal, fakt je v tom brutální (smích)!

milos_petrasek-1636109496245.jpg

Zanedlouho budete otcem. Myslíte, že Vás to nějak ovlivní? Mimochodem gratulujeme.

Díky. Myslím, že už teď mě to ovlivňuje. Když jsem bojoval dřív, tak jen sám za sebe. Nedělal jsem to nikdy pro nikoho jiného. Teď se ta motivace jen zvětšila.

Co plánujete do budoucna, jaké zápasy? S kým byste se chtěl v nejbližší době střetnout v kleci?

Nemám konkrétní jméno s kým bych chtěl zápasit. Vlastně mi to je jedno. Když dostanu správnou nabídku, tak se utkám (kromě lidí ze svého týmu) s kýmkoliv.

Děkujeme za rozhovor. (mg)

FOTO: IG NINA SEDLÁKOVÁ, MILOŠ PETRÁŠEK