Jdi na obsah Jdi na menu

MIROSLAV ŠTRBÁK PROZRADIL, JAK SE PŘIPRAVUJE NA NÁVRAT

1637229046443.jpg

Momentálně jste zraněný, už se to lepší? Jak jste na tom zdravotně?

Ano jsem zraněný. Operovali mi přední křížový vaz na noze, ale už se pomalu začínám připravovat. Už se mi to zlepšilo.

Vaše zápasy mají velký hype, jste miláček diváků. Jak vnímáte popularitu?

Tohle vše vnímám velmi pozitivně. Navíc náš sport jde stále nahoru, nabírá na popularitě a díky tomu máme větší základnu fanoušků, kteří nás podporují a táhnou k lepším výsledkům.

miroslav_strbak-1637226956660.jpg

Máte už vyhlídnutého nějakého soupeře s kterým byste chtěl mít zápas?

V podstatě já si nevybírám soupeře. Je mi jedno proti komu nastoupím, jenom musím být stoprocentně připravený.

Kdo vše je ve Vašem týmu?

V mém týmu jsou v podstatě všichni borci z OFY, moji sparingpartneři. O moji kondici a sílu se stará trenérka Berenika Bajanová. S boxem mi pomáhá kamarád Žigo Kurina a Marian Mišalko, MMA Ilja Škondrič a wrestling Roman Kollár. Potom jsou to lidé mimo gym a to je Ninka Sedláková, která se stará o můj management, za což jsem velmi vděčný.

miroslav_strbak-1637227005148.jpg

Co Váš management? Jak to funguje u Vás?

Jak už jsem vzpomínal, o můj management se stará Ninka Sedláková a ona ví co dělá. Pevně jí důvěřuji a ona mě. Funguje to tak, že Ninka komunikuje s firmami a organizacemi ohledně spolupráce. Vyřizuje nám prostě všechny věci. Řeší smlouvy na zápasy, dojednává podmínky, management na zápas. Je to výborná manažerka.

Jak probíhá Váš běžný den?

Můj běžný den je teď, že ráno vstávám do práce a musím vyřídit věci ohledně mé firmy WOL MONT. Pak jdu na trénink. Po tréninku mám oběd. Po obědě je to opět práce skoro do večera. Večer mám druhý trénink. Z tréninku se vracím domů většinou okolo 22:00. A ráno zase to samé. Takto se udržuji neustále v kondici a snažím se na sobě makat. Makám na svých cílech na sto procent, protože nic není zadarmo a všechno se musí vybojovat.

wol_mont_pergoly-1637227204129.jpg

Kdy bude nejbližší zápas?

Zápas plánuji nejdříve až přístí rok tak v březnu, protože mám ještě to zranění. Už ale trénuji v rámci možností, co mi zranění dovolí.

Děkujeme za rozhovor. (mg)

FOTO: IG MIROSLAV ŠTRBÁK, OFA