Jdi na obsah Jdi na menu

MMA LIBEREC HLÁSÍ ZMĚNU MANAGEMENTU

1639166015181.jpg

 

Dobrý den, můžete nám představit Váš klub MMA Liberec?

Klub MMA Liberec byl založen před téměř 11 lety Jaroslavem Musilem a Davidem Haringem. Cílem bylo vytvoření skupiny, která by se právě v Liberci MMA věnovala. Začínali jsme asi jako každý v klasických nehezky vypadajících prostorách, za což jsme však byli nesmírně vděčni. Naší doménou byl grappling, bjj a MMA. Cca 4 roky zpět jsme se rozhodli ke stěhování do lukrativnějších a větších prostor, což se nám podařilo a nyní zde úspěšně fungujeme.

Na každou tréninkovou specifikaci máme head coache. Na MMA je to Pavel Štefko. Grappling má na starost Jaroslav Musil. BJJ trénuje Tomáš Podhorský (black belt) a Box/Kick Jindra Syřiště.

Management Vám bude dělat Nina Sedláková. Proč jste se rozhodli právě takto?

Ninu již nějaký čas vnímáme. Po delších zklamáních s managementem jsme se rozhodli jednat. V tu chvíli jsme řešili jisté věci s Martinem Bláhou, který nám spravuje instagram a on nás spojil právě s Ninou. No a pak už stačilo jen zavolat ;-). 

Co od této spolupráce očekáváte?

Od této spolupráce očekáváme kvalitní zastupování našich zápasníků s tím, aby byl kladen důraz na "blaho zápasníků".
To je pro nás stěžejní. My jako trenéři nejsme schopni dostatečně kvalitně toto zastoupit a věnovat tomu dostatek času.

Kam chcete aby se ubírala cesta Vašeho klubu do budoucna?

Náš klub by měl směřovat resp. pokračovat v tom co dělá doposud s tím, abychom rozšířili zápasnickou strukturu a drželi jí v určité kvalitě jak zápasnicky, tak v managementu. Samozřejmě musíme zachovat i klasický chod klubu, tedy všechny zbylé pilíře: grappling, bjj, amatérské mma a box pro ekonomicky udržitelný chod klubu.

Které úspěchy klubu stojí za povšimnutí?

Jako klub máme několik mistrů ČR a Evropy v grapplingu, bjj i MMA. Dva účastníky na MS v MMA. Momentálně je v našem klubu celkem 6 profi fighterů. (resp 3 již profi a 3 právě přecházejí).

Za rozhovor děkujeme jednomu ze zakladatelů MMA Liberec Jaroslavu Musilovi.

FOTO: IG MMA LIBEREC