Jdi na obsah Jdi na menu

NA PÁR SLOV S MICHALEM MOKRÝM

1638029666181.jpg

 

Na pár slov s ...tentokrát s reprezentantem SFG Michalem Mokrým

Jak byste shrnul svoji dosavadní MMA kariéru?

Moje MMA kariéra začala zhruba před deseti lety v Prievidzy. Následně pokračovala přes Bratislavu až do celého světa. Místy byla i hrbolatá, ale já jsem na té cestě vytrval. V současné době jsem zase doma na Slovensku, kde opět zápasím.

michal_mokry-16380289096266.jpg

 

Co Vás přesvědčilo vrátit se na Slovensko?

K návratu na Slovensko mě přivedl hlavně velký rozmach MMA, které zažilo na domácí scéně velký boom a lidé o něj projevují stále větší zájem. Také k tomu dopomohla i korona. A také si myslím, že už jsem toho dost procestoval a možná už je čas vrátit se domů a zůstat tady.

Jakým směrem chcete aby se ubírala Vaše kariéra?

Moje kariéra se bude ubírat tak, že budu mít opasek v pérové váze v československé organizaci. Potom půjdu do nějaké větší zahraniční organizace. 

michal_mokry-16380289096260.jpg

 

Před několika dny jste posílil řady vyhlášeného trnavského Spartakus Fight Gymu. Proč jste se rozhodl stát zápasníkem SFG?

Spartakus Fight Gym patří mezi nejlepší kluby na Slovensku. Protože trénuji i v Nitře, tak Trnava je odsud opravdu kousek a to mi také dost pomůže. A je to i blízko k Prievidzi. Jsou zde skvělí zápasníci a skvělé podmínky, tak proto jsem se pro SFG rozhodl. 

Děkujeme za rozhovor. (mg)

FOTO: IG MICHAL MOKRÝ