Jdi na obsah Jdi na menu

NA PÁR SLOV S TOMÁŠEM DEÁKEM

1636449674197.jpg

Na pár slov s ...tentokrát s TOMÁŠEM DEÁKEM

Tomáši, máte odzápaseno spoustu zápasů. Můžete porovnat MMA scénu na Slovensku a v Čechách. Vaše jméno je v MMA pojem. Myslíte si, že RFA dokáže konkurovat OKTAGONU?

Jestli mám doopravdy říct, tak nad tím jsem se nějak nezamýšlel. Doufám a věřím, že ano. Myslím, že pro všechny Československé bojovníky to bude jen přínos, když tady bude konkurence. Organizace budou mít důvod se snažit vychytávat chyby a zlepšovat se, aby rostly. To ale uvidíme až po prvním galavečeru jak to dopadne, jak jim to půjde. Pak se teprve uvidí, jestli to tak bude nebo ne.

Vaše manažerka se vyjádřila, že patříte mezi velké hvězdy v MMA a organizace Real Fight Arena o Vás velmi stála. Co byl nakonec rozhodující faktor k podepsání smlouvy?

Nebyl nějaký rozhodující faktor, prostě mi dali dobrou nabídku. Já už jsem jen řešil, jestli bude možné si u nich dát zápas, když bojuji v ACA. Možné to bylo, tak jsem smlouvu podepsal, protože pro mě je nejdůležitejší co nejvíce zápasit.

_tomas_deak-1636468725240.jpgSpekulovalo se, že v ACA končíte, což Váš management vyvrátil. Jaký je teď momentálně nejbližší zápas v ACA?

V ACA určitě nekončím. Dokud mě tam budou chtít, tak tam budu zápasit. Nejbližší zápas jsem měl mít 10. prosince, ale před pár dny mi ho bohužel přeložili na 24. ledna.

FOTO: IG RFA, TOMÁŠ DEÁK