Jdi na obsah Jdi na menu

RFA PŘEDSTAVÍ MNOHO ZAJÍMAVÝCH JMEN

Vyzpovídali jsme jednoho z organizátorů nové MMA organizace REAL FIGHT ARENA Borise Marhanského.

V květnu 2022 máte naplánovanou první zkušební akci. Jaké jsou od ní Vaše očekávaní? Čím bude pro diváky Vaše organizace zajímavá?

"Ano, v květnu je první velký event, který bych nenazval zkouškou, ale ostrým startem, který už teď poctivě připravujeme do detailů. Fanoušci se mohou těšit na kvalitní bojovníky a skvělý doprovodný program. Vytvoříme show, která přinese lidem nezapomenutelný sportovní zážitek. na ten se bodu moci podívat i prostřednictvím živých přenosů."

Co mohou od Vás očekávat bojovníci?

"V první řadě je to profesionální přístup. Chceme jim přinést nadstandardní podmínky a prostředí, které cítí i ve světě. Úspěch naší organizace je přímo úměrný kvalitě výkonů našich bojovníků a my si to uvědomujeme. Proto komunikace s nimi nekončí skončením jejich zápasu, ale právě naopak."

Jaké země máte v plánu navštívit a proč pravě je?

"Organizace Real Fight Arena přinese velmi mnoho překvapení a zajímavých jmen, ale na to si budou muset fanoušci ještě počkat. Jediné co mohu prozradit, že přístí rok budou naše eventy na Slovensku a v Čechách. V roce 2023 máme v plánu jít i za hranice Čech a Slovenska. Důležitým faktorem určitě bude aktuální pandemická situace."

Kdy se dozvíme první informace o startovce a celkově o Vašich plánech?

"Příští týden ve středu (20.10.) nás čeká tisková konference, kde oficiálně poprvé představíme samotnou organizaci a odhalíme i zajímavá jména bojovníků ze Slovenska a Čech, se kterými jsme podepsali dlouhodobé kontrakty. Rozhodně se máte na co těšit!" (mg)

Pro nejnovější informace a novinky sledujte oficiální instagramový profil organizace RFA - @realfight.arena