Jdi na obsah Jdi na menu

ROZHOVOR S RONALDEM PARADEISEREM: CHCI SI JÍT PRO TITUL

1638734736475.jpg

 

Jsme rádi, že Vás opět uvidíme v kleci. Jak probíhá Vaše příprava? 

Ahoj, tak moje příprava probíhá dobře. Vše běží tak jak má. Jsou tam některá menší zranění, na které jsem ale zvyklý. Skoro z každé přípravy nejdu do zápasu úplně zdravý. Formu mám a jsem připravený. 

Viděli jsme Vaši výzvu. Můžete nám říct, proč právě Losene Keita? 

Mr. Keitu jsem vyzval protože ukázal dominantní výkon. Porazil trojku lehké váhy. Chce titul a já chci ten titul také. Myslím si, že by to mohl být velmi dobrý a vyrovnaný zápas o budoucího vyzyvatele. Tento zápas bych však chtěl před zaplněnou arénou, protože dva roky jsem neměl zápas před diváky a podle mě by si to tento souboj velmi zasloužil. 

1638734534415.jpg

 

Bude to těžký boj. Co na to říká Váš tým? 

Hned jsem zavolal Iljovi, aby zápas s Mr. Keitou začal s managementem vyřizovat. Hlavní trenér Ilja Škondrič mi řekl, že Keita je dobrý zápasník, má své silné stránky. Je velmi rychlý, silný a dynamický. Já ale poznám sebe. Vím o svých silných i slabých stránkách. Věřím, že bych Keitu dokázal porazit. Ať už by to bylo na body, ale já si myslím, že i před časovým limitem bych to dokázal. 

Jaké jsou Vaše ambice do budoucna? 

Moje ambice jsou jasné. Já už jsem mnohokrát říkal, že si přijdu pro pás šampiona OKTAGONu. Jestli to bude dříve nebo později nevím, ale určitě tam dojdu. Už mnohokrát jsem zakopl v mém životě a myslím, že je to běžné. Že každý může zakopnout. Mé odhodlání ale nepřestává být menší. Stále si za tím jdu. Stále makám, stále trénuji a věřím, že na ten vrchol dojdu. 

pararony-1638782340390.jpg

 

Je někdo s kým byste chtěl mít zápas? 

Zápas bych chtěl mít určitě. Nemám už dané přímo s kým bych ho chtěl mít, ale chci stále bojovat s těmi lepšími. Ti, co jsou na vrcholu, chci porážet. Momentálně Keita ukázal perfektní výkon, tak si myslím, že tento zápas s ním by dával velký smysl. Také by mě popřípadě zajímala odveta s Buchingerem. Nechci už říkat, že chci toho nebo toho. Párkrát už jsem se na to zaměřil a ta mysl mi odběhla od cíle, který mám. Nezaměřuji se už na jednotlivé soupeře, protože se mohou zranit nebo mohou ukončit kariéru. Hlavně chci jít dopředu a chci si jít pro titul.

Děkujeme za rozhovor. (mg)

FOTO: IG RONALD PARADEISER, STRIKING PICTURES STUDIO