Jdi na obsah Jdi na menu

SE MNOU SE DÁ VŽDY DOHODNOUT, ŘÍKÁ MANAŽERKA

Dnes na tiskové konferenci nové organizace REAL FIGHT ARENA byla odtajněna jména bojovníků, kteří budou nastupovat pod vlajkou RFA. Objevilo se zde i několik jmen, jenž zastupuje manažerka Nina Sedláková, které se stará o zápasníky bratislavského OFA Gymu, Gábora Borárose, Vaška Mikuláška a mnoho dalších. Proto jsme jí položili pár otázek.

Sebastián Fapšo je celkem překvapení, tak jako Tomáš Deák. Vy jste dost rázná manažerka z vyprávění, jak Vás nová organizace přesvědčila?

Huh :), co znamená rázná? Tak jsem žena ve světě mužů. Se mnou se dá vždy dohodnout, když jde o slušné a seriózní jednání. Zakládám si na jasných faktech a pravidlech. Hraji vždy čistou hru. Myslím, že už několik let komunikuji se všemi organizacemi a trošku se sice ze mě zapotí, ale vždy najdeme společnou řeč.

Je pravda, že o Sebastiána dost stála organizace OKTAGON? Jak je možné, že jste se dohodli s RFA?

Ano je pravda, že o Sebastiána bylo více zájemců. Sebastián má jasnou kariéru před sebou a já udělám pro jeho cestu maximum. V týmu je nás víc a takhle jsme se dohodli. Jestli jsou moji chlapci v takové nebo jiné organizaci, moje práce je jim vždy na jejich cestě pomáhat.

Tomáš Deák je legenda a zápasník ACA. Myslíte, že je pro RFA velké vítězství ho mít?

Tomáš je legenda. Jednak si sedíme profesionálně, protože Tomáš je pan sportovec, ale i lidsky jako kamarádi, kteří často řeší společná témata. On je pro mě topka, tak jako Ilja Škondrič! Toto jsou jména, která když vyslovíte, mají okamžitý respekt. Tak věřím, že vedení RFA to ví a vnímá to stejně.

Děkujeme za rozhovor.