Jdi na obsah Jdi na menu

IVAN BUCHINGER DÁVÁ ZA PRAVDU RFA

1654718537024.jpg

Boj mezi organizacemi OKTAGON a RFA se v posledních dnech rozjel i na sociálních sítích. Boris Marhanský obvinil OKTAGON, že může za zrušení rezervace haly v Košicích. Na to reagoval ve svém vysílání pořadu MMA LETEM SVĚTEM promotér Ondřej Novotný. Ten zase obvinil RFA z toho, že před zápasem přesvědčovalo šampiona Ivana Buchingera, aby porušil platnou smlouvu.

"Co se týká Ivana, aby jej přesvědčovali pár dnů před zápasem, ať se vysere na platnou smlouvu a ať jí vlastně poruší. To mi přijde neskutečné. Ivan k tomu vydal nějaké vyjádření. Bylo to trošku jinak. Myslím si, že on to moc dobře ví. On si něco řekl s Attilou, my to všichni víme, jak to bylo. Myslím, že si nemůže na nic stěžovat, že jsme se domluvili. Máme novou smlouvu." řekl Ondřej Novotný.

Na toto prohlášení reagoval Boris Marhanský a označil ho za lež.

"S Ivanem jsme se párkrát sešli. Například i na našem posledním eventu. A řekli jsme si, jak bychom ho ohodnotili my, kdyby měl v budoucnu zájem přejít k nám. Určitě jsme ho nepřemlouvali k žádnému porušení smluv! Klidně se ho na to zeptejte" napsal na svém instagramu promotér RFA Marhanský.

Dnes jeho slova potvrdil Ivan Buchinger.

"Chtěl bych se i já vyjádřit k informacím, které kolují na internetu. RFA mě nežádalo o to, abych porušil smlouvu. Šlo pouze o to, že jsme jednali o možnostech po tom, až by mi skončila smlouva s OKTAGONEM" reagoval Ivan Buchinger na svém instagramovém profilu. 

"Neměl jsem žádný nátlak, který by ovlivňoval moji psychiku v tomto zápase" dodal.

ZDROJ: IG IVANA BUCHINGERA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář