Jdi na obsah Jdi na menu

KAM ZAMÍŘÍ VIKTOR PEŠTA?

1642501018880.jpg

 

Šampion OKTAGONU polotěžké váhy a veterán UFC Viktor Pešta zřejmě opouští organizaci OKTAGON MMA. 

V nedávném rozhovoru nám promotér organizace RFA Boris Marhanský prozradil, že jednali s Viktorem Peštou a jeho managementem. "Ano, je to pravda. Poslední týdny jsme s jeho managementem jednali o vícero věcech a myslím, že jsme si vybudovali velmi korektní a profesionální vztah." 

Organizace RFA se s českým bojovníkem nedohodla a podle Marhanského nebude pokračovat ani v OKTAGONu. "Jsem přesvědčený, že v nejbližší době Viktora na domácí scéně určitě neuvidíme. Věřím, že až se bude Viktor vracet na domácí scénu, tak budeme umět jeho managementu nabídnout nejlepší podmínky a ukáže se právě u nás. My mu však držíme palce v novém působišti, kde má bez pochyb na to, aby dosáhl co nejlepší úspěch."

Viktor Pešta podle zjištění ŠPORT.sk dostal nabídku od americké organizace Professional Fighters League (PFL).

Po UFC a Bellatoru má PFL největší zastoupení v TOP 50 světového žebříčku polotěžkých vah. PFL byla založena v roce 2018. Od ostatních organizací se liší svým formátem, který připomíná ligu v klasickém slova smyslu. Sezóna PFL je rozdělena na základní část a play-off. Zápasníci absolvují dva zápasy a sbírají body do tabulky. Čtyři nejlepší zápasníci každé váhové kategorie postupují do vyřazovacích bojů o finále, titul a 1 milion dolarů, tedy téměř 22 milionů korun. Finále se bojuje na pět kol.

Viktor Pešta na otázku o jeho budoucnosti nereagoval. Organizace OKTAGON uvedla, že Peštovi nabídla novou smlouvu. Rozuzlení celé situace přinesou určitě nejbližší dny.

ZDROJ: ŠPORT.sk

FOTO: IG VIKTOR PEŠTA
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář